Jouw dier levenslang koesteren, hoe?

Ondanks dat een fotosessie een gepland moment is, vind ik het belangrijk om dit persoonlijk in te vullen en zo veel mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Niet alleen om terug te kunnen blikken op jouw lieverd, maar ook op een onvergetelijk moment. Letterlijk dan, want ik ga het voor jou onvergetelijk maken. Levenslang nagenieten.

Heb jij al een idee of kan je inspiratie gebruiken?


Aan de hand van mijn portfolio geef ik je graag inspiratie voor de mogelijkheden. Ik hou zelf van variatie in afwisseling zowel in poses als in omgeving. Wat niet alleen leuk is voor jou, maar ook voor jouw dier(en). Afhankelijk van wat jouw wensen zijn, kunnen we een moment vastleggen en een passende locatie zoeken.


Voor de aankleding van jouw fotoshoot en de tarieven. Scroll door. 😉


*Heb jij een fotoshoot aangevraagd voor 27/03/2024?


Dan is dit nog aan de vorige tarieven en werking zoals toen doorgegeven.

Wil je dit graag omzetten naar een pakket? Vul dan een nieuw boekingsformulier in en geef het door bij opmerking.


*cadeaubonnen uitgeschreven voor 27/03/2024 zijn nog te boeken aan het voorgaande tarief en werking. neem hiervoor contact op.

Kies je graag een pakket? Vul dan het boekingsformulier in en geef bij opmerking de waarde en datum van jouw cadeaubon door.


LET OP: Een cadeaubon (aangekocht door iemand voor jou, dus geen gesponsorde cadeaubonnen uitgeschreven door mezelf) na vervaldatum zijn nog te gebruiken, maar enkel aan de huidige tarieven (zie hieronder).

Het verloop van jouw beleving


01.


boeken


📅 Vul het boekingsformulier in door op de knop 'boek nu' te klikken.


Scroll door naar onderen voor de tarieven.


🤔 Twijfel je nog of zit je met een specifieke vraag, die je hier niet meteen teruggevonden hebt? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in en laat me weten hoe ik jou verder kan helpen.
02.


De fotoshoot


📧 Nadat ik van jou het boekingsformulier ontvangen heb, stuur ik je een bevestiging. Afhankelijk van welke periode je opgegeven hebt, krijg je een link of informatie wanneer we een datum kunnen afspreken. Hierbij krijg je ook de betaalgegevens om het bedrag van de fotoshoot + eventuele kilometervergoeding te betalen.


💰 De fotoshoot wordt enkel voor jou gereserveerd na ontvangst van het bedrag.


📆 Wanneer alles in orde is, ga ik het afgesproken moment voor jou onvergetelijk maken.


03.


De foto's


💌 Binnen één week na de fotoshoot ontvang je jouw online keuzegallerij.

Hier kan je jouw favoriete foto's aanduiden.


🧐 Nadat ik jouw keuze doorgekregen heb, ga ik met jouw foto's aan de slag. Ik optimaliseer elke foto met hart en ziel. Reken een 4 weken vanaf het ontvangen van jouw keuze tot het afwerken en digitaal doorsturen van de finale foto's, tenzij anders doorgegeven.


04.


De afdrukken


📪 Bij het doorsturen van jouw foto's digitaal, geef ik je een inschatting van de termijn wanneer je jouw afdrukken mag verwachten.


En zoals ik al eerder zei laat ik je na deze beleving niet in de steek, maar dat laat ik je graag ervaren op het 'einde'. 😉

Jouw investering

Wees zelf de baas over jouw budget


Naast dat ik de ervaring van de fotosessie een belangrijk moment vind, focus ik me graag op de tijd na de volledige beleving. Ik laat jou niet met 'lege' handen achter en geef je graag alles bij de hand om volledig te kunnen genieten van het gevoel dat herinneren met zich meebrengt. Nu en voor altijd.


Gedaan met scrollen tussen foto's op jouw smartphone 📲 of op de zoveelste usb-stick te gaan zoeken 💻. Kans hebben dat de technologie je in de steek laat 😱... Of nog erger dat je vergeet dat die foto's er zijn. Niet getreurd als je dat allemaal niet erg vindt, want je krijgt jouw gekozen foto's ook digitaal in hoge én lage resolutie. Handig toch? 😉


Maar de echte beleving zit hem in het herinneren zoals vroeger. Speciaal voor jou een verzameling aan kleine gelukjes. Je krijgt jouw gekozen foto's naast digitaal in hoge én lage resolutie ook in afdrukken van 10x15cm. Dat gevoel van kleine gelukjes zal je ervaren wanneer ze in jouw brievenbus verschijnen. 😉 En ja, dat zit er allemaal standaard inbegrepen! Via deze beleving kan je bij bezoek lekker stoefen wat een geweldig model je hebt. 😍 Haal die herinneringen maar al boven! 🤩


Maar ik maak het voor jou graag nog veel leuker door je twee opties aan te bieden om het all-in te maken. Hier leg ik mijn focus op het voor jou compleet maken, zodat jij alles dichtbij hebt om te gaan herinneren. De verzameling van kleine gelukjes. Ik maak het voor jou af, zodat jij niet hoeft uit te stellen. Ik ben er zeker van dat je niet kan wachten! 🤩

Koester levenslang | herbeleef oneindig

De fotoshoot

De start van een mooi avontuur naar herinneringen

Fotoshoot


 • Fotosessie naar keuze
 • tijd die nodig is
 • onbeperkt aantal dieren binnen gezin
 • 15 km rondom Wintam (Bornem)

(vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden)

 • Online keuzegallerij
€125

Optioneel


 • Locatie buiten 15 km rondom Wintam: €0,45/km (heen en terug), eerste 15 km gratis
 • Wil je een fotoshoot graag delen met de bestie van jouw dier? Kijk hieronder naar 'bestie shoot'De foto's

je kan nooit genoeg herinneringen hebben


Kies uit 2 all-in opties of à la carte

klein avontuur


 • Online keuzegallerij (alle foto's zelf te kiezen)
 • 10 foto's digitaal in hoge en lage resolutie en in afdrukken van 10x15cm
 • De afdrukken van 10x15cm afgewerkt in een mooi klein linnen fotoalbum

€175


extra foto's vanaf €12,5/fotogroot avontuur


 • Online keuzegallerij (alle foto's zelf te kiezen)
 • 25 foto's digitaal in hoge en lage resolutie en in afdrukken van 10x15cm
 • De afdrukken van 10x15cm afgewerkt in een mooi groot linnen fotoalbum


€350


extra foto's vanaf €10/foto

à la carte


Alle foto's zelf te kiezen via online gallerij


 • 1-4 foto's: €19/foto
 • 5-10 foto's: €15/foto
 • 11-20 foto's: €12,5/foto
 • vanaf 21 foto's: €250 voor de 1e 20 foto's en €10/foto boven de 20 (bv. 22 foto's = €270)


Alle gekozen foto's ontvang je digitaal in hoge en lage resolutie én in afdrukken van 10x15cmFAQ

Hoe verloopt het vanaf ik een fotoshoot boek?
Scroll door naar 'het verloop van jouw beleving' daar geef ik je een overzicht van boeken tot het ontvangen van de afdrukken.
Wat gebeurt er indien de fotoshoot door omstandigheden niet kan doorgaan?
Dan leggen we een ander moment vast. Jouw voorschot blijft geldig voor een fotoshoot. Mogelijke redenen: weersomstandigheden*, ziekte of andere onverwachte omstandigheden. *Bewolking is geen reden voor uitstel tenzij je een fotoshoot tijdens het gouden uurtje wenst.
Ik heb net een puppy, kitten of veulen. Ben je op korte termijn nog beschikbaar voor een fotoshoot?
Voor last-minute aanvragen, bekijk ik hoe ik jou zo snel mogelijk kan helpen. Ik probeer steeds wat ruimte voor dit soort fotoshoots over te houden, maar wacht niet te lang met het aan te vragen.
Mijn dier is ziek en/of oud. Ben je op korte termijn nog beschikbaar voor een fotoshoot?
Voor last-minute aanvragen, bekijk ik hoe ik jou zo snel mogelijk kan helpen. Ik probeer steeds wat ruimte voor dit soort fotoshoots over te houden, maar wacht niet te lang met het aan te vragen.
Kom je ook aan huis?
Ja, indien nodig kom ik tot bij jou thuis. Voor de meeste katten of eventueel oude/zieke honden is het aangenamer om in hun eigen omgeving te blijven. De fotoshoot kan binnen (mits voldoende lichtinval) of in de tuin plaatsvinden. Hoor gerust naar de mogelijkheden bij twijfel.
Ik heb nog een andere vraag.
Via het contactformulier onderaan deze pagina kan je me jouw vraag stellen.

deel een fotoshoot met de bestie van jouw dier! 🤩


Wil je graag herinneringen met de bestie van jouw dier? Boek dan samen een fotoshoot. Je deelt de kosten van de fotoshoot en nadien kan je ieder apart een keuze maken in foto's.


Tijdens de fotoshoot worden foto's samen en apart genomen.


Ieder ontvangt haar eigen gekozen foto's digitaal en in afdrukken van 10x15cm.

Meerdere fotoshoots op één jaar

Op aanvraag: vul het contactformulier onderaan in

Groei


Heb je een puppy, kitten, veulen, ... en wil je graag kunnen terugblikken op die fase, die veel te snel gaat?


Dan leg ik voor jou graag meerdere momenten vast.


Kies zelf hoeveel fotoshoots je wenst en waar je deze wilt laten doorgaan. Dit kan op dezelfde locatie zijn, maar kan ook afgewisseld worden. Wil je aan de laatste fotoshoot graag een cakesmash koppelen? Dan mag je dit ook laten weten. Ook andere dieren binnen het gezin mogen hier deel van uitmaken.


Vul onderstaand contactformulier in door me te laten weten hoe jij de groei van jouw dier graag vastgelegd ziet en dan maak ik hier een speciaal tarief per fotoshoot voor op. Per fotoshoot kan je zelf het aantal foto's kiezen zoals de prijzen bij foto's 'vervolgpakket'.


Je ontvangt alle gekozen foto's per fotoshoot digitaal in hoge en lage resolutie na elke fotoshoot én wanneer alle fotoshoots afgerond zijn ontvang je alle afdrukken van 10x15 cm in de speciale Remind the Moment uitvoering zoals bij het pakket 'Groot avontuur'.

4 seizoenen


Vind jij elk seizoen ook zijn charme hebben en wil je jouw dier(en) graag in elk seizoen eens vastgelegd hebben?


Dan doe ik dit met veel plezier voor jou!


Per seizoen kan je zelf kiezen wat en waar jouw voorkeur heeft.


Vul onderstaand contactformulier in door me te laten weten dat je een fotoshoot wenst in elk seizoen en hoe je dit per seizoen ziet dan maak ik hier een speciaal tarief per fotoshoot voor op. Per fotoshoot kan je zelf het aantal foto's kiezen zoals de prijzen bij foto's 'vervolgpakket'.


Je ontvangt alle gekozen foto's per fotoshoot digitaal in hoge en lage resolutie na elke fotoshoot én wanneer alle fotoshoots afgerond zijn ontvang je alle afdrukken van 10x15 cm in de speciale Remind the Moment uitvoering zoals bij het pakket 'Groot avontuur'.


speciale gelegenheden


Ben je bv. zwanger en wil je graag meerdere momenten zoals de aankondiging, zwangere buik en eventueel newborn in combinatie met jouw dier(en) vastgelegd zien? Of eventueel een andere reden waarbij je meerdere fotoshoots wenst?


Dan help ik jou hier graag bij!


Vul onderstaand contactformulier in door me te laten weten voor welke opeenvolging aan speciale gelegenheden je een fotoshoot wenst en dan maak hier ik een speciaal tarief per fotoshoot voor op. Per fotoshoot kan je zelf het aantal foto's kiezen zoals de prijzen bij foto's 'vervolgpakket'.


Je ontvangt alle gekozen foto's per fotoshoot digitaal in hoge en lage resolutie na elke fotoshoot én wanneer alle fotoshoots afgerond zijn ontvang je alle afdrukken van 10x15 cm in de speciale Remind the Moment uitvoering zoals bij het pakket 'Groot avontuur'.


*
*
*

Controleer binnen 3 dagen na het invullen van het contactformulier zeker spam/ongewenst.


Heb je niets ontvangen? Laat me dit dan weten dan ik je opnieuw sturen.