Investeer in mooie momenten


Er zijn veel mogelijkheden om dierbare herinneringen te creëren. Of je nu graag meerdere fotosessies wenst te doen of slechts eenmalig. Ik help jou graag met het creëren van jouw droomsessie. Op het afgesproken moment moeten we het beste maken van de omstandigheden, maar er zijn wel een aantal zaken dat je zelf kan kiezen zoals welk seizoen, locatie, bepaald thema, unieke gelegenheid... Of indien jouw voorkeur een gouden uurtje is dan kan ik hier ook mee rekening houden.


Scroll hieronder gerust door mijn portfolio om ideeën op te doen.


Creëer zelf jouw droomsessie

invulling van jouw fotoshoot

Een fotoshoot kan ingevuld worden naar keuze. Een combinatie is zeker mogelijk. Er wordt voor voldoende afwisseling gezorgd. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Uiteraard is er binnen elke optie nog een variatie aan poses ed. mogelijk.

Portret


Van jouw paard in het landschap tot een close-up.


Portret kan in alle omstandigheden.

actie


Los in de weide/piste of aan de longe op een locatie dat het toelaat.

blackfoto's


Foto's met een zwarte achtergrond.


Wat heb je nodig? Donkere omgeving met deuropening bv. stal, schuur, garage, ...

jullie band


Innige foto's van jullie samen. Van wandelen tot knuffelen.


Sta je niet graag volledig op de foto? Er zijn ook verschillende mogelijkheden om er niet volledig op te staan, maar waarbij je toch een deel van jullie band ziet.

Rijden


Wanneer je graag eens foto's hebt van de discipline die je uitoefent met jouw paard.

speciale momenten of thema


Zwangerschap, communie, trouw of andere momenten waar jouw paard deel van mag uitmaken.


Bij zowel zwanger (aankondiging als bolle buik) en communie is het ook mogelijk om enkele foto's zonder paard te nemen indien gewenst.


Een fotoshoot in een bepaald thema bv. western, ...

Op wandel


Een favoriete locatie of bepaalde omgeving waar jullie graag gaan wandelen. Incl. sfeerbeelden bij de uitvoering. Kan ook samen met wandelmaatjes gecombineerd worden (zie 'bestie shoot' bij fotoshoot).


De nadruk ligt op spontane foto's, maar kan ook afgewisseld worden met portret en eventueel met actie naar keuze.

Close-up


Van jullie samen of van jouw paard alleen. Denk aan een deel van zijn/haar hoofd, neus, oog, ...


*Wanneer jouw paard het toestaat en het niet erg vindt om met jouw hoofd dichtbij zijn/haar hoofd te komen.


Ook wanneer die het niet erg vindt dat ik op een korte afstand zit.

Locatie

In de omgeving van Bornem heb ik keuze aan locaties inbegrepen in de prijs. Bij het boeken geef ik je ze graag door. Ik kom eveneens ook op verplaatsing of zoek mee naar een locatie naar voorkeur. Bij paarden geldt uiteraard waar het toegestaan is.

Tijdstip

Ik ben redelijk flexibel i.v.m. het tijdstip van een fotoshoot. Hou wel rekening met de mogelijke lichtsituaties per tijdstip en afhankelijk daarvan wat voor foto's het gaan worden. Je moet je in ieder geval niet forceren of moeilijk zetten voor om op een bepaald uur op een locatie te zijn bij mij, maar weet dat het dat soms wel eens waard is. 😉

Gouden uurtje


Het gouden uurtje is de tijd vlak nadat de zon opkomt of vlak voor de zon ondergaat. Mits er zon is natuurlijk.


Het gouden uurtje geeft een mooie warme sfeer aan de foto's. Doordat de zon laag staat, is dit het meest ideale moment om te fotograferen met zonlicht, omdat er geen harde schaduwen zijn en het licht zacht is.

zon


Mijn minst favoriete moment is tijdens tijdstippen van fel zonlicht.


Waarom? Tijdens einde lente en zomer staat de zon op een bepaald tijdstip hoog aan de hemel, waardoor het licht intenser is en daarmee ook de schaduwen. Ook wanneer je schaduw opzoekt, is de schaduw een donker contrast. Vooral in bossen is dit te merken tussen de schaduw en plaatsen waar licht doorkomt. Naast dit zijn de temperaturen vaak niet aangenaam deze periode op het tijdstip wanneer de zon het hoogste staat.


Einde herfst en winter is dit minder een probleem, aangezien de zon gedurende de dag lager blijft.


Wil je toch graag een fotoshoot in de zon? Hou dan wel rekening met de uiteindelijke foto's en de grotere contrasten. Vooral bij paarden vanwege hun hoogte.


Uiteraard zoek ik altijd mee om jou en jouw paard op hun mooist vast te leggen ongeacht de omstandigheden. Bovenstaande foto was tijdens de zomer in de namiddag.

bewolking


Op tijdstip wanneer de zon hoger aan de hemel staat, is voor het nemen van foto's bewolking beter geschikt. Door bewolking wordt het zonlicht meer verspreid, waardoor de contrasten minder groot zijn.


Bewolking is dan ook geen reden om een fotoshoot uit te stellen. Bij buien uiteraard wel.


Enkel wanneer je graag tijdens het gouden uurtje een fotoshoot wenst, kan bij bewolking de fotoshoot verplaatst worden.

Doorheen het jaar

Tevreden eigenaars

Eigenares van Flitz

Thalia, heb jij enig idee hoe mega mooi die zijn? Wow! Ik ben echt helemaal van mijn melk. Wow... Dank u! Ze zijn prachtig! Elke cent waard. Amai meid, echt! Die zijn zo mooi. Dank u voor deze prachtige herinneringen. Helemaal in love!