Investeer in mooie momenten


Er zijn veel mogelijkheden om dierbare herinneringen te creëren. Of je nu graag meerdere fotosessies wenst te doen of slechts eenmalig. Ik help jou graag met het creëren van jouw droomsessie. Op het afgesproken moment moeten we het beste maken van de omstandigheden, maar er zijn wel een aantal zaken dat je zelf kan kiezen zoals welk seizoen, locatie, bepaald thema, unieke gelegenheid... Of indien jouw voorkeur een gouden uurtje is dan kan ik hier ook mee rekening houden.


Scroll hieronder gerust door mijn portfolio om ideeën op te doen.


Creëer zelf jouw droomsessie

invulling van jouw fotoshoot

Een fotoshoot kan ingevuld worden naar keuze. Het comfort van de kat blijft op de eerste plaats. Meestal geeft een kat zelf aan waar ze zin in heeft. 😉

Locatie

Indien jouw kat op locatie kan, kunnen we een locatie naar wens afspreken. Aangezien niet elke kat vertrouwd is op een vreemde terrein, kom ik ook aan huis. Afhankelijk van de wensen kan dit in de tuin, maar even goed binnen in huis. In huis fotograaf ik lifestyle. Ik gebruik de natuurlijke lichtinval, dus voldoende natuurlijke licht is gewenst. Hoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tijdstip

Ik ben redelijk flexibel i.v.m. het tijdstip van een fotoshoot. Hou wel rekening met de mogelijke lichtsituaties per tijdstip en afhankelijk daarvan wat voor foto's het gaan worden. Je moet je in ieder geval niet forceren of moeilijk zetten voor om op een bepaald uur op een locatie te zijn bij mij, maar weet dat het dat soms wel eens waard is. 😉


Voor binnen is het net gewenst om op een tijdstip met voldoende lichtinval af te spreken.

van outdoor tot in huis

Lieve woorden

Baasje Duffy

Hartelijk bedankt voor de foto's we zijn er heel blij mee! Weer een mooie herinnering die ze ons al niet meer kunnen afnemen met mooie resultaten om te koesteren!