De werking01.


Kies


Om fotografie zo toegankelijk mogelijk te houden, heb ik verschillende opties. Iedereen verdient mooie foto's van zijn dier, dus er is voor ieder wat wils.


Fotoshoot volgens eigen bedrag met totale vrijheid in aantal foto's.


Een volledig pakket (nu nog aan korting wegens testfase).


Of is jouw dier geschikt om deel te nemen aan een project en scoor je zo enkele voordelen?


Bekijk hieronder de mogelijkheden per formule.
02.


Boek


Wanneer je weet voor welke formule je wilt gaan, klik dan op de knop hieronder op de gewenste formule.


Je komt automatisch op de pagina met de nodige informatie.


Je kan via de betreffende pagina rechtstreeks boeken door het formulier in te vullen.
03.


Beleef & ervaar


Wanneer je geboekt hebt, spreken we verder af tot het moment daar is dat ik jouw lieverd(s) vastleg.


Ongeveer een week na de fotoshoot ontvang je jouw selectie. Deze selectie bestaat uit onbewerkte foto's met van elke verschillende serie een bewerkte versie. Zo heb je een idee wat de eindresultaten per gekozen foto gaan worden.


Nadat ik jouw keuze gekregen heb, ontvang je digitaal binnen 3 weken jouw gekozen foto's afgewerkt. Nadien volgen ook de afdrukken.
04.


Deel


De missie bij Remind the Moment is dat elk dier een gelukkig leven mag leiden.


Helaas is de realiteit nog niet voor elk dier even gelukkig.


Daarom schenk ik 5% van mijn winst aan een goed doel omtrent dieren.

Formules

Project

€35

Is jouw dier het model dat ik zoek?

Wil je graag eens proeven van de werking bij Remind the Moment aan een voordelig tarief, waarbij je ook korting ontvangt op een persoonlijke fotosessie?

Bekijk dan zeker de openstaande projecten en meld je aan!

Geduld, passie en rustig

— Thalia Vanasch
Wat anderen zeggen

Baasje van Mulan

"Zeker een aanrader! Wij hebben onlangs een shoot bij haar gedaan, omdat het net gesneeuwd had en Mulan niet veel focus had, zei ze om eerst enkele actie foto's te nemen. Wat een goed idee was, want daarna ging het wel beter met Mulan. Het eindresultaat mag er zeer zeker zijn! 🥰"

Mijn tips om jouw ervaring zorgvuldig te kiezen

Natuur of stad


Ik fotografeer meestal in de natuur, maar ook de stad (of een andere locatie met stedelijke look, kan dus ook een dorp o.i.d. zijn) geeft een andere dimensie aan de foto's.


Hou in de keuze van een locatie ook rekening met hoe jouw dier op die plaats zal reageren. Kan hij/zij tegen drukte, is hij/zij snel afgeleid in bepaalde omstandigheden, ...?


Kies vooral waar jij het meeste affiniteit bij voelt qua sfeer op de foto. Het decor op de foto is uiteraard niet de volledige locatie, maar slechts een deel. Hou je van natuurelementen of ben je te vinden voor rustieke, misschien wel moderne architectuur?


Indien je er zelf niet goed uit bent, begeleid ik jou graag verder om een keuze te kunnen maken. Op sommige locaties is zelfs een combinatie mogelijk tussen natuur en urban.

Licht


Persoonlijk hou ik van te spelen met het licht. Kijken hoe de lichtinval valt en welke extra sfeer dit aan de foto kan geven.


Ik ben dus zeker voorstander van een fotosessie tijdens het gouden uurtje. Meestal wordt er gekozen voor zonsondergang, want hiervoor moet je niet speciaal uit jouw bed komen. Toch is een zonsopgang het helemaal waard! In de winter in combinatie met de vries, op andere periodes wanneer de dauw begint te verdampen, op mistige momenten, ... Je kan dit op voorhand uiteraard niet plannen, maar indien je interesse hebt in zo een magische fotosessie tijdens het gouden uurtje (met eventueel specifieke wensen) dan mag je me dit altijd laten weten.


Hoeft een gouden uurtje voor jou niet dan is dit uiteraard geen probleem. Ik fotografeer ook op andere momenten. Tijdens bewolkte dagen maakt het uur me minder uit. Bij felle zon dan weer wel. Dit leg ik jou graag allemaal uit in het verdere contact.

Seizoenen


Zelf heb ik geen favoriete seizoen. Ik hou van de charmes van elk seizoen.


De kleuren van de lente, zomer en herfst tegenover het zachte en neutrale van de winter.


De winter lijkt, buiten wanneer er sneeuw is, het minst aantrekkelijke seizoen voor een fotosessie. Oké, ik moet toegeven als het een lange periode koud en nat is dan is dat niet echt aanlokkelijk om een fotosessie te doen. Toch werkt dit seizoen mooi met vele vachtkleuren van het dier, waardoor er een soort van rust in de foto's naar boven komt.


Geen idee welk seizoen je kan kiezen? Ook hier help ik je graag mee.


Indien je interesse hebt in een verder seizoen dan het nu is, zet ik je op een contactlijst, zodat op het moment ik mijn agenda openzet voor dat seizoen jij als eerste gecontacteerd wordt met de mogelijke beschikbare momenten.

Rust


Ik weet dat een fotoshoot vaak een spannend moment is met al dan niet een portie stress. Hou dus vooral rekening met het kiezen van een locatie (en tijdstip) in functie van jouw dier. Toch weet je nooit op voorhand hoe jouw dier zal reageren. Het is afwachten op de moment zelf en daar speel ik ook op in tijdens een fotosessie. Ik hou altijd rekening met het model.


Rust, ontspanning, plezier en spontaniteit zijn mijn sleutelwoorden in het dagelijkse leven en uiteraard ook tijdens een fotomoment. Dus don't worry, just enjoy the moment! Ook al is het even spannend.

FAQ

Hoe kan ik jou rechtstreeks een e-mail sturen?

Je kan me rechtstreeks contacteren via info@remindthemoment.be

Wat bij verlet of slecht weer op het afgesproken tijdstip?

Indien door omstandigheden (ziekte, slecht weer, ...) de fotoshoot dient verplaatst te worden, wordt er in samenspraak gezocht naar een ander tijdstip.

Wat is slecht weer?

Storm, hevige regenbuien, zware sneeuwval, ... zijn omstandigheden waarin een fotoshoot beter verplaatst wordt. Bewolking daarentegen is geen reden om een fotoshoot te verplaatsen. Op dagen met felle zon (vooral de zomermaanden), gaat dit het beste door tijdens de tijdstippen met zacht licht zoals zonsopgang, of - ondergang. Tenzij de locatie voldoende schaduw biedt dan kan een ander tijdstip ook overwogen worden.

Op welke locatie vindt de fotoshoot plaats?

Ik fotografeer vooral in de regio Klein-Brabant (Puurs-Sint-Amands & Bornem). Ik heb een keuze uit verschillende locaties met verschillende mogelijkheden zonder bijkomende kilometervergoeding.

Ik kom ook op verplaatsing doorheen België (mits kilometervergoeding). Op een locatie in jouw buurt, tot jouw weide/stalling, bij jouw thuis (in de tuin of eventueel indoor) is ook een optie. Dit is ideaal voor dieren die niet op verplaatsing kunnen komen of als je pareltjes in jouw tuin staan hebt, die je graag met jouw dier wil vereeuwigen.

Ik fotografeer voornamelijk in de natuur, maar stad is ook een mogelijkheid. Indoor fotografeer ik onder de vorm van lifestylefotografie en speel ik met de natuurlijke lichtinval. Ik heb GEEN (mobiele) studio.

Wat fotografeer je zoal?

De mogelijkheden zijn heel uiteenlopend: geposeerde portretfoto's, spontane foto's, band tussen eigenaar en dier, actiefoto's (voor paarden kan dit los in de weide of aan de longe), foto's van de discipline dat je met jouw dier uitoefent (voor paarden oa. rijfoto's), blackfoto's (indien de locatie dit toelaat).

Een thema naar keuze uitwerken is ook een mogelijkheid. Vraag gerust of ik jouw idee kan vastleggen!