Wordt jouw dier de ster van mijn project?

Unieke dieren gezocht

Tijdens het fotograferen van jouw moment hou ik steeds rekening met jouw wensen, zodat jij op het einde de gewenste foto's krijgt. Soms zijn er ook momenten dat ik graag eens fotografeer volgens mijn eigen wensen en meer gericht op zoek ben naar enthousiastelingen die mijn idee mee willen uitwerken.

Heb jij het dier dat ik zoek om mijn idee visueel te vertalen?

Wat deelnemers van het project zeggen

Baasje van Koda

Nog eens bedankt dat Koda mocht deelnemen aan jouw project! Ik ben benieuwd wat het gaat zijn. Ik ben alleszins heel tevreden met de foto's en heb nog niets anders gehad dan enorm veel complimenten. Merci!

Wat houdt dit voor jou in?

Fotoshoot aan uitzonderlijk aanbod


Een persoonlijke fotoshoot kan je samenstellen volgens wensen en budget en bestaat uit twee delen: de fotosessie en de foto's.


Als dank dat jouw dier de hoofdrol mag spelen om mijn idee visueel te vertalen is deze fotoshoot aan het volgende uitzonderlijke aanbod:


€35,-

Incl. 1 foto (digitaal in HR zonder logo en web-formaat met logo en in afdruk van 10x15cm).

Extra foto's bijbestellen is mogelijk.


*Elke extra bijbestelde foto ontvang je ook digitaal in HR en web-formaat en in afdruk van 10x15cm.

Korting op een persoonlijke fotoshoot


Als dank om mijn wensen te vervullen krijg je maar liefst 50% korting op het fotosessie gedeelte van één persoonlijke fotoshoot wanneer je deze binnen het jaar na ontvangst vastlegt.


Zo kan je jouw dier deze keer door mij laten vastleggen volgens jouw eigen wensen!



Eeuwige dankbaarheid


En wie weet een beetje roem? Misschien zie je jouw dier wel schitteren op andere plaatsen dan jouw woonkamer of andere kanalen dan sociale media!






Openstaande projecten

Tijdloos project: "The story of ..."


Wanneer je hier terechtkomt, ben je waarschijnlijk ook een ontzettend grote dierenliefhebber. Betekent jouw dier ontzettend veel voor jou en voelt het als jouw missie om hem/haar dat verdiende leven te geven. In de perfecte wereld zou elk dier van in het begin zo een leven mogen ervaren. Helaas komen we al eens eentje tegen met een rugzak.


Heb jij een dier geadopteerd van een asiel of andere instantie? Een dier met een minder verleden? Een dier dat mishandeling of verwaarlozing gekend heeft? Wil jij graag jouw dier zijn/haar verhaal vertellen om nog meer bewustwording te creëren en eventueel anderen te inspireren?


Met dit 'project' wil ik graag het verhaal vertellen van jouw dier via mijn instagramaccount en via een blog. De fotosessie zal in het teken staan van het verhaal van jouw dier en hoe jouw dier is in zijn/haar spontaniteit. Als die kan poseren is dat uiteraard mooi meegenomen. ;-)


De locatie kan onderling besproken worden.


Je kan je hiervoor aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Het volledige verhaal mag je me doormailen via info@remindthemoment.be (kort of uitgebreid het is hoe je het zelf graag wenst te vertellen).

Heb je interesse gekregen om deel te nemen aan een project?


Je kan je inschrijven voor een project naar keuze door onderstaand formulier in te vullen. Ik stuur binnen 1-3 dagen een bevestingsmail dat ik jouw deelname ontvangen heb.


Controleer binnen deze dagen ook zeker spam/ongewenst in jouw mailbox indien je nog geen antwoord ontvangen hebt. Heb je helemaal niets ontvangen? Laat me dit dan weten en stuur ik opnieuw een bevestigingsmail.


Let op: Projecten worden ingepland indien er voldoende ruimte is in mijn agenda. Wil je graag zeker zijn van een fotoshoot in de nabije toekomst dan is het aan te raden om een persoonlijke fotoshoot te boeken.

Geef wat meer informatie over jouw dier zoals ras, kleur, trucjes/commando's, ...

Je vindt de 'algemene voorwaarden' via het menu "contact" > 'algemene voorwaarden'