Met passie en liefde


Ondernemen als kleine onderneming


Vaak begin je met een bedrijf uit passie en liefde. Alleen komt er bij ondernemen meer kijken dan datgene waarvoor je begonnen bent. Door al de extra taken ben je soms overwhelmed en omdat je nog moet groeien durf je niet altijd investeren om het uit handen te geven. Dus doe je alles zelf om te besparen of omdat je het wel leuk vindt, maar het blijft extra werk dat je van jouw oorspronkelijke werk houdt in wat jouw bedrijf doet, waardoor je soms al eens wat misloopt.


Eén van die zaken is sociale media. Het is voor veel (kleine) ondernemingen een eenvoudige en goedkope manier om zichtbaar te worden. Al lijkt het eenvoudiger dan het werkelijk is. Het brengt vaak ook de nodige effort en frustratie met zich mee.


Bij sociale media horen grotendeels visuals en content. Om een community op te bouwen is het interessant voor jouw onderneming om authentiek te zijn. Een professionele fotoshoot is vaak al een grotere investering, waarbij de angst of dit effectief een positieve investering voor jouw bedrijf is vaak parten speelt. Ik wil kleine ondernemingen, die net zoals ik hun bedrijf met veel liefde en passie runnen, maar die ook willen groeien, graag helpen d.m.v. een samenwerking.


Een samenwerking die als doel heeft om voor beiden meer klanten aan te trekken. Je hebt immers een bedrijf om zo veel mogelijk andere mensen te helpen via jouw missie.


Ben jij de geschikte ondernemer om met mij te gaan samenwerken?

Je houdt van dieren


De hoofdreden waarom ik me specialiseer in dierenfotografie is de liefde voor dieren en omdat ik dieren wil helpen.


Dus draait jou onderneming ook rond dieren? Dan hebben we al een matching point! Het maakt niet uit of je een dienst aanbiedt (bv. gedragstherapeut) of je biedt producten aan (bv. halsbanden) of het is een combinatie. Zolang het maar op de één of andere manier rond dieren draait. Je wilt simpelweg net zoals ik een positieve bijdrage voor dieren kunnen leveren aan de wereld.

Je wilt groeien en je beseft dat een échte samenwerking geven en nemen is


Ik wil met veel plezier een bijdrage leveren voor jouw onderneming, maar uiteraard wil ik daar ook graag iets voor in de plaats.


Ik hou van eerlijke feedback en open communicatie. Ik heb ondertussen al veel gezien en ondervonden en een samenwerking moet voor beide partijen energie geven i.p.v. nemen. Het is de bedoeling om elkaar te helpen groeien. Het moet plezant zijn en geen bron van stress worden door bv. verkeerde verwachtingen of communicatie.


Ook indien de samenwerking om de één of andere reden zou stoppen, is het de bedoeling dat dit op een positieve manier is voor beide partijen.


Ik wil dus heel graag samenwerken met ondernemers met dezelfde mindset.

Elkaar helpen groeien om ons doelpubliek aan te trekken: de praktijk

Kennismakingsgesprek:


We zoeken samen naar een datum voor een kennismakingsgesprek. Dit kan online of offline zijn, zoals je zelf wilt. Met het kennismakingsgesprek is het de bedoeling om te kijken of we een goede match kunnen vormen voor een toekomstige samenwerking en of we er beiden een goed gevoel bij hebben.


Indien we een klik hebben stellen we gezamenlijk een contract op waar we beiden op kunnen terugvallen. Iets met goede afspraken, maken goede... collega's? ;-)


Mijn idee omtrent een samenwerking:


Dit is in eerste instantie mijn idee: De eerste fotoshoot geef ik jou incl. 10 foto's. Extra foto's bijbestellen kan aan €10/foto. De fotoshoot kan ingevuld worden volgens wat je graag in het kort zou gebruiken. De nabewerking stem ik af op wat zou passen bij jouw bedrijf.


Je mag de foto's gebruiken voor eender welke marketing: sociale media, website, flyers, ...

Alle foto's zijn in hoge resolutie met op één lijn mijn naam 'Remind the Moment | Thalia Vanasch' boven of onderaan de foto.

Voor sociale media vraag ik om me in de tekst onderaan de foto te zetten als '📷 + tag' en eventueel op de foto zelf taggen. Voor flyers oid graag een korte vermelding als 'Foto: Remind the Moment'.


Heb je nood aan nieuwe beelden? Speciaal voor jou heb ik een voordelig samenwerkingspakket: €75 incl. 9 foto's met dezelfde voorwaarden als hierboven. Dit kan via 2 manieren:

  • Per nieuwe klant die via jou komt en een fotoshoot boekt, krijg je €25 budget. Dus na 3x kan je een nieuwe fotoshoot doen.
  • Heb je sneller nood aan nieuwe foto's? Dan betaal je €75 (of eventueel het overige bedrag indien je al een bedrag gespaard hebt) als waarborg. Komen er dan verder nieuwe klanten dan krijg je dit per €25 terug.


Zit je boven de €75 aan budget dan kan je per extra €25 inruilen voor 3 foto's extra bovenop jouw fotoshoot. Of je houdt dit bedrag voor een volgende fotoshoot.


Vermelden ze jou bij het boeken van een fotoshoot dan krijg jij dus €25 bedrag 'op jouw RTM-spaarrekening' en krijgen zij alvast 1 extra foto.


Dit is alvast mijn idee, maar ik sta tijdens het kennismakingsgesprek ook open voor een andere input. Dus dit kan zeker besproken worden. Hou er alleen op voorhand rekening mee dat ik niet van plan ben om alleen maar gratis werk te leveren in ruil voor gratis reclame. Uiteraard ben ik ook realistisch dat mensen niet zomaar boeken en dat het soms even tijd vraagt.


Indien je graag met extra modellen werkt of je werkt zelf via influencers dan dien je deze ook zelf te regelen tijdens de fotoshoot. Modellen mogen de foto's die jij krijgt ook posten op hun sociale media onder dezelfde voorwaarden als jij. Dus maak hier met jouw modellen ook duidelijke afspraken rond.